Právě vysíláme

Žena podstoupila radikální proměnu. Stála ji milion a je k nepoznání

30. listopadu 2021 9:10
Žena podstoupila radikální proměnu. Stála ji milion a je k nepoznání

Plastická chirurgie dokáže divy. Živým důkazem je i devětadvacetiletá Australanka Grace Taylor, která utratila za svou proměnu v „živou Barbie“ téměř milion korun. Rodačka z Horshamu je nyní k nepoznání.

Grace Taylor přišla během pandemie o práci a téměř zůstala na ulici. S nezáviděníhodnou situací se dokázala popasovat, ovšem tak trochu po svém. Rozhodla se udělat ze sebe živou Barbie. Podstoupila několik plastických operací v hodnotě přibližně milion korun a dnes vypadá naprosto jinak.

Díky novému vzhledu se jí otevřela spousta dveří, především pak v erotickém průmyslu. Taylor tak dnes pravidelně fotí snímky pro dospělé na OnlyFans a vydělává si přibližně tři miliony korun ročně.

„Před rokem 2020 jsem dělala nudnou administrativu a přemýšlela jsem, zda bych byla schopná dělat něco úplně jiného. Práci, které by si někdo cenil. A pak jsem najednou dostala padáka. S hypotékou a bez šance najít si normální práci jsem začala dělat sama na sebe v průmyslu pro dospělé,“ uvádí Taylor na svých webových stránkách.

Na sociálních sítích vystupuje nyní žena pod přezdívkou Maddison Fox. „Ohlížet zpět byste se měli jen proto, abyste se podívali, jak úspěšní jste,“ píše ve svém posledním příspěvku.

Články, které by tě mohly zajímat