Právě vysíláme

Zlobí vaše dítě? Restaurace v Georgii vám kvůli tomu naúčtuje příplatek

2. listopadu 2023 17:22
Zlobí vaše dítě? Restaurace v Georgii vám kvůli tomu naúčtuje příplatek

Kyle a Lyndsey Landmann navštívili s dalšími čtyřmi rodinami před několika týdny restauraci Toccoa Riverside v Georgii. Když poprosili o zaplacení, všimli si, že jim číšník naúčtoval o padesát dolarů více. Když zjišťovali proč, dozvěděli se, že kvůli svým příliš hlasitým potomkům neustále pobíhajícím po restauraci.

Přijdete do restaurace, poobědváte a číšník vám naúčtuje o tisícovku více kvůli neukázněným dětem. Takový zážitek za sebou mají Kyle a Lyndsey Landmann. K situaci došlo před několika týdny v restauraci Toccoa Riverside ve státě Georgia ve Spojených státech amerických. Na jídlo vyrazili s dalšími čtyřmi rodinami.

„Vlastník restaurace přišel k našemu stolu a řekl mi, že nám naúčtoval o padesát dolarů více kvůli chování mých dětí,“ stojí v recenzi, kterou Kyle napsal na Google. „Než nám přinesli jídlo, sledovaly moje děti tablet. Pak pojedly a následně je moje žena vzala ven, zatímco já jsem čekal, až mi přinesou účet.“

Landmannovi byli v restauraci se svými třemi dětmi a dalšími čtyřmi rodinami. Podle muže všechny seděly po celou dobu spořádaně u stolu. „Chovali se dobře. Dokonce jsem to okomentoval během jídla slovy: Nemůžu věřit, že takhle spořádaně jí,“ uvádí muž v recenzi. Když se zeptal číšníka na vysvětlení, uvedl mu jen, že jeho děti byly „příliš hlasité“.

Majitel restaurace uvedl, že za celou svou kariéru nemusel nikoho pokutovat. Děti Landmanna a jeho přátel však „pobíhaly po celé restauraci“. Zároveň dodal, že by byl rád, aby „rodiče byli vážně rodiči“.

Také ostatní recenze hovoří o tom, že jakmile přišli dospělí do restaurace s dětmi, od začátku na ně personál nemile pohlížel. Jeden z hostů uvedl, že přišel do restaurace s manželkou a třemi dětmi, z nichž jedno bylo čtyřměsíční. Jeho manželka s ním pohupovala v kočárku, když k nim přišel majitel s tím, že si nepřeje, aby byl kočárek uvnitř.

Články, které by tě mohly zajímat