Právě vysíláme

Změňte si jméno na „Losos“ a najíte se zdarma: Restaurace na Tchaj–wanu udělala krok, kvůli kterému si úřady teď rvou vlasy

19. března 2021 15:10
Změňte si jméno na „Losos“ a najíte se zdarma: Restaurace na Tchaj–wanu udělala krok, kvůli kterému si úřady teď rvou vlasy

Úřady na Tchaj–wanu se potýkají s opravdu kuriózním problémem. Místní lidé si tam totiž na výzvu jedné sushi restaurace začali měnit jméno na Losos. Restaurace za to totiž nabízí neomezenou konzumaci zdarma.

Opravdu kuriózní marketingový krok učinila jedna restaurace na Tchaj–wanu, rozhodla se totiž každému, kdo si jméno změní na Losos, věnovat neomezenou konzumaci a to zcela zdarma.

Na nabídku se chytilo už zhruba sto padesát lidí. „Změnila jsem si jméno na Losos a další dva mí přátelé rovněž,“ uvedla žena pro místní televizi a dodala: „Poté si ho prostě změníme zpátky.“ Tamější úřady ovšem takovou radost nemají.

„Tento důvod změny jména nejen plýtvá naším časem, ale způsobuje i zbytečné papírování,“ řekl k věci náměstek ministerstva vnitra Čchen Tsung–jien. Na změnu to ovšem nevypadá, lidí na Tchaj–wanu, kteří si dávají jména jako Lososí princ či Losos smažená rýže totiž neustále přibývá.

Zdroj: novinky.cz

Články, které by tě mohly zajímat