Právě vysíláme

50 CENT zveřejnil peprnou konverzaci s WILLEM SMITHEM. „Jdi do p*dele!“ vzkázal herec rapperovi

13. července 2020 14:10
50 CENT zveřejnil peprnou konverzaci s WILLEM SMITHEM. „Jdi do p*dele!“ vzkázal herec rapperovi

Americký rapper 50 Cent se na Instagramu podělil o screenshot z ostrého soukromého chatu s Willem Smithem. Reagoval v něm na přiznání Jady Pinkett Smith, že měla poměr s rapperem Augustem Alsinou.

Rapper singlu Candy Shop nejdříve Willovi poslal zprávu, v níž se zeptal, zda je herec v pořádku. Manželka Willa Jada Pinkett Smith v nedávném rozhovoru Red Table Talk totiž přiznala, že se před čtyřmi lety zapletla se zpěvákem Augustem Alsinou, zatímco ona a Will byli odděleni.  Podle Jady manželství s Willem prošlo obtížným obdobím a pár se tajně zásadně rozešel.

„Jsi v pořádku?“ napsal 50 Cent Smithovi. Přestože Smith zpočátku poděkoval za jeho znepokojení, konverzace se zvrhla, když rapper pokračoval o manželce Jadě. Rapper se zeptal, proč přiznala tak osobní věc během pořadu, aby to všichni viděli.  „Rozešli jsme se, ona si dělala svoje a já taky,“ odpověděl ještě v poklidu Will„Pak řekla, že jen ONA může dát souhlas někomu, aby s ní mohl mít sex,“ pokračoval ovšem 50 Cent.  „F * ck  you 50,“ zareagoval Will Smith a poslal rappera do patřičných míst. „Počkej, co jsem provedl?“ divil se nechápavě rapper a fotku konverzace zveřejnil na Instagramu.

Plést se do cizích záležitostí není nikdy dobrý nápad!

Zdroj: Instagram, Red Table Talk, LadBible

Články, které by tě mohly zajímat