Právě vysíláme

Chris Rock znovu okomentoval facku od Willa Smitha. „Pořád to zatraceně bolí,“ smál se

6. března 2023 12:45
Chris Rock znovu okomentoval facku od Willa Smitha. „Pořád to zatraceně bolí,“ smál se

Ačkoliv od celé události uplynul už rok, o facce Willa Smitha se stále mluví. Komik Chris Rock, který to tenkrát od herce schytal, o události promluvil ve své show pro Netflix.

Chris Rock je vynikající komik, jehož stand-upy jsou velmi oblíbené. O víkendu se jeho show vysílala živě přes streamovací službu Netflix a opět na řadu přišlo téma – facka na Oscarech. Chris celou záležitost okomentoval s humorem sobě vlastním. „Lidé říkají, že slova bolí. Každý, kdo to říká, nikdy nedostal ránu do obličeje. Pořád to zatraceně bolí,“ smál se.

Před početným publikem pak odtajnil, že s rodinou Smithových vede delší spor už od roku 2016. Jada Smith, manželka Willa Smitha, totiž toho roku komika žádala, aby se vzdal moderování Oscarů. „Před lety mi jeho žena řekla, že bych měl s udílením Oscarů skončit. Neměl bych večer moderovat, protože její muž nebyl nominován za film Concussion (v překladu: Otřes mozku). Odmítnul jsem to a pak mi její manžel dal zatracený otřes mozku v přímém přenosu,“ řekl Rock.

Komik během show rovněž uvedl, že facka od Willa souvisí pravděpodobně s problémy v manželství, které Smithovi mají. „Normálně bych o tom nemluvil, ale oni to sami dávají na internet,“ řekl Rock a narážel tak na pořad Red Table Talk, ve kterém Jada a Will často veřejně řeší svůj partnerský život. A proč se komik po facce nebránil? „Protože jsem byl dobře vychován. A víte, co mě rodiče naučili? Nervi se před bílými lidmi,“ uvedl.

Články, které by tě mohly zajímat