Právě vysíláme

8. díl Survivor Česko & Slovensko byl nabitý emocemi. Kmenová rada všechny zaskočila

17. února 2023 12:59
8. díl Survivor Česko & Slovensko byl nabitý emocemi. Kmenová rada všechny zaskočila

Osmý díl reality show Survivor Česko & Slovensko byl nabitý emocemi a jednalo se opravdu o zajímavou podívanou.

Pozor, tento článek obsahuje SPOILERY!

Kmen Hrdinů poskládaný z řad celebrit nezažívá na ostrově příjemné chvíle. Atmosféra je na bodu mrazu, výzvy se prohrávají a ve vzduchu se nese pachuť velké hádky pokerové hráčky Báry Mlejnkové a herečky Karolíny Krézlové. A je to právě Bára, která na svou povahu a neukočírované emoce doplatila.

Hrdinové se ocitli opravdu v nemilé situaci. Mají velký nedostatek jídla, zažívají prudké deště, padá jim přístřešek, a navíc se musí vypořádat s hádkami dvou soutěžících. Barbora Mlejnková totiž neudržela nervy a drsně se pustila do Karolíny. Na řadu přišly nadávky a slova, která už byly na ostatní soutěžící příliš. „My nejsme na stejný úrovni a nikdy nebudeme. Začni v tom kmeni něco dělat. Srovnej si to sama v hlavě. Pokaždý, když budu moct, tak jdeš. „Chci domů, nechci domů“, nevíš, co chceš ani co tady děláš,“ zuřila Mlejnková a nebála se použít i sprosté výrazy.

Jelikož Hrdinové prohráli v 8. dílu souboj o imunitu, čekala je kmenová rada. Individuální imunitu získal Petr Švancara, kmen vyhlasoval Kateřinu Klinderovou alias Kundosaki a volba do duelu padla na Báru Mlejnkovou. Dvě velké kamarádky se tak postavily proti sobě a jejich přátelství jim v soutěži zlomilo vaz.

Jak už vědí diváci služby Voyo, duel prohrála Mlejnková a soutěž opustila. I její rozloučení se však neslo ve znamení velkých emocí. Barbora se prý do svého kmene už vrátit nechtěla a je ráda, že soutěž opustila. Chování ostatních soutěžících ji prý velmi zklamalo. Jak se bude bez ní dařit Kundosaki? To uvidíme! Ve videu se však podívejte na to, jak vypadalo hlasování soutěžících na kmenové radě Hrdinů. Každý ukáže, koho volil do vyřazovacího duelu a také sdělí důvod své volby.

 

Články, které by tě mohly zajímat