Právě vysíláme

Anička Slováčková dál statečně bojuje s rakovinou. Nyní má pro fanoušky pozitivní zprávu

5. března 2024 13:58
Anička Slováčková dál statečně bojuje s rakovinou. Nyní má pro fanoušky pozitivní zprávu

Anna Slováčková je dcerou Dády Patrasové a Felixe Slováčka, a především je to i neskutečně statečná mladá žena, která bojuje s nepřízní osudu. Anička již podruhé bojuje s rakovinou a dál to se životem nevzdává. Nyní má navíc pro fanoušky dobrou zprávu!

Anička v mladém věku onemocněla rakovinou prsu. Vyléčila se, ovšem strašlivá nemoc udeřila podruhé. Před půl rokem lékaři zpěvačce oznámili, že se rakovina vrátila a tentokrát se usadila na plicích. Anna už tedy nějakou dobu navštěvuje chemoterapie a dál bojuje se zákeřnou nemocí.

Anička se o své nemoci nebojí mluvit. Ráda navíc boří tabu a mýty, které možná o rakovině ve společnosti kolují. Nyní zpěvačka poskytla rozhovor pro pořad 168 hodin, kde přiznala své momentální pocity z léčby a podělila se i o pozitivní zprávu. Léčba totiž zabírá! „Od začátku, co jsme tu chemošku začali dávat, nálezy se zmenšily. Zmenšilo se to jak v plicích, tak v uzlinách, takže je to určitě na dobré cestě,“ řekla a promluvila i o tom, jak často lidé špatně reagují na těžce nemocné. „Nejhorší na tom je asi to, že na vás koukají, jako že to už máte za pár,“ uvedla na České televizi. „S tím jsem se hodně setkala a člověka to bolí asi nejvíc, když nad vámi zlomí hůl a řeknou, že máte rakovinu, že je to konec,“  dodala.

I přes těžkou nemoc se snaží Anička žít tak, jak může. Velkou oporou je jí přítel, zpěv a občasné cestování. Nyní například zpěvačka vyrazila do italské Neapole.

Články, které by tě mohly zajímat