Právě vysíláme

Barista chtěl pomoct dívce, kterou obtěžoval neznámý muž. Jaký vzkaz jí napsal na kelímek?

21. února 2022 15:59
Barista chtěl pomoct dívce, kterou obtěžoval neznámý muž. Jaký vzkaz jí napsal na kelímek?

To, že si lidé nejsou vzájemně lhostejní, dokázal barista v kavárně Starbucks. Duchapřítomným vzkazem se totiž pokusil pomoct neznámé dívce.

Osmnáctiletá dívka v Texasu navštívila Starbucks a v jednom momentě ji začal obtěžovat neznámý muž. Jeden z baristů si toho všiml a rozhodl se zakročit. Dívce donesl horkou čokoládu s tím, že je na účet podniku. Na zadní stranu kelímku pak napsal vzkaz se slovy: „Jste v pořádku? Chcete, abychom zakročili? Pokud ano, sundejte víčko z kelímku.“

Dívka naštěstí měla celou situaci pod kontrolou a s otravným mužem si poradila sama. Kelímek si ovšem vyfotila a její matka snímek umístila na sociální sítě, kde ihned začal trendovat. „Dcera se cítila bezpečně a víčko neodstranila. Dcera mi řekla, že všichni zaměstnanci na ni po zbytek jejího pobytu ve Starbucksu dohlíželi,“ napsala. Nabídka pomoci neznámého baristy všechny potěšila a ujistila, že svět je přeci jenom ještě v pořádku a lidí k sobě nejsou lhostejní. „Dcera se cítila bezpečně a víčko neodstranila. Dcera mi řekla, že všichni zaměstnanci na ni po zbytek jejího pobytu ve Starbucksu dohlíželi,“ napsala.

Články, které by tě mohly zajímat