Právě vysíláme

Belgičan vyrábí originální roušky. Tiskne na ně obličeje zákazníků!

27. června 2020 13:10
Belgičan vyrábí originální roušky. Tiskne na ně obličeje zákazníků!

Roušky se v době koronavirové krize staly nejen každodenní potřebou, ale i výdělečným byznysem. Ne všichni se ale naštěstí nerozhodli prodávat roušky za předražené ceny, ale naopak přišli s nápadem, který je originální a zábavný.

Belgičan Charles de Bellefroid chtěl vytvořit roušky, které by byly nejen účinné ,ale i zábavné a začal vyrábět roušky, na kterých je natištěná dolní část obličeje jejich nositele. Podnikatelský nápad dostal a realizoval v době, kdy kvůli karanténním opatřením zkrachovala jeho firma na organizování různých společenských akcí.

„Obyčejná rouška je neosobní. Když na ní mám svůj obličej, je to přátelštější a zábavnější,“ řekla jedna ze zákaznic, matka dvou dětí žijící poblíž Bruselu. „Teď je musíme nosit všichni, a když je na nich natištěný obličej, víme, s kým mluvíme. Je to skvělý nápad.“

Poté, co zákazník zadá objednávku, dostane link na aplikaci, s jejíž pomocí pořídí snímek svého obličeje a pošle ho na webové stránky firmy. Rouška s natištěným obličejem dorazí za několik dní později poštou. Stojí 19,99 eur (asi 535 korun) a vydrží osm až deset vyprání.

 

 

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat