Právě vysíláme

BURGER KING vychází vegetariánům vstříc. Chce vydat WHOPPERA bez masa!

2. dubna 2019 12:10
BURGER KING vychází vegetariánům vstříc. Chce vydat WHOPPERA bez masa!

Fastfoodový řetězec Burger King chystá změny. Firma chce ve Spojených státech představit novou verzi svého ikonického burgeru Whopper, která nebude mít v sobě ani gram masa! Dočkáme se této novinky i v Česku?

Premiéra ve Spojených státech

Burger King chce nového Impossible Whoppera představit nejprve v restauracích okolo města St. Louis. Pokud se experiment s vegetariánskou verzí ikonického burgeru povede, známý řetězec chce tento produkt do konce roku představit v restauracích po celých Spojených státech.

Značka zatím neuvedla, zda se Impossible Whoppera dočkají i evropští milovníci Burger Kingu. Dá se ovšem předpokládat, že pokud se produkt chytne, dorazí i na starý kontinent.

Impossible Whopper

Impossible Whopper

Přidávají se k jiným fastfoodovým řetězcům

Burger King není jediným fastfoodovým řetězcem, jenž letos představil trochu odlišnou verzi známého jídla. Řetězec McDonald’s letos ve Velké Británii představil vegetariánskou verzi ikonického Happy Mealu a v Norsku dokonce tato značka experimentuje s veganskými nugetky. Jedná se zřejmě o jakýsi trend mezi fastfoodovými řetězci!

Nabízí fastfoodové řetězce dostatečný výběr jídel pro vegetariány? Dělají tyto značky dobře, že vychází vegetariánům a veganům vstříc? Dejte nám vědět váš názor do komentářů!

 

Zdroj: New York Times, Shutterstock, Instagram, BBC

Články, které by tě mohly zajímat