Právě vysíláme

Café Imperial Zdeňka Pohlreicha se stalo nejlepší restaurací s tradičním jídlem na světě

31. prosince 2021 9:10
Café Imperial Zdeňka Pohlreicha se stalo nejlepší restaurací s tradičním jídlem na světě

Restaurace Café Imperial Zdeňka Pohlreicha patří mezi nejlepší v České republice. Její kvalita byla nyní oceněna i webem Taste Atlas, který jí přiřkl označení nejtradičnějšího podniku na světě. Uznávaný kuchař a jeho tým za sebou nechali restaurace v Itálii, Mexiku, Spojených státech, Rakousku i Japonsku.

Čisté prostředí, skvělá obsluha a výborné jídlo… Restaurace Café Imperial kuchaře Zdeňka Pohlreicha se již několik let řadí mezi ty nejlepší v České republice. V předkoronavirové době jste na rezervaci v letních měsících čekali až tři týdny, aktuálně si tradiční české jídlo v moderním podání užijete přeci jen mnohem rychleji.

A právě slovo „tradice“ hrálo hlavní roli při vyhodnocování žebříčku webu Taste Atlas, který se zaměřil na restaurace, kde se vaří tradiční jídla dané země. V něm se Café Imperial umístilo na prvním místě. Za sebou nechalo italskou restauraci Da Enzo al 29, americký Commander´s Palace nebo mexické Café de Tacuba.

Restaurace, v níž je šéfkuchařem uznávaný Zdeněk Pohlreich, patří v Česku mezi nejznámější a zároveň ve své kategorii cenově dostupné. Hlavní jídlo zde v poledním menu pořídíte za 269 korun, v jídelním lístku se pak cena za hlavní chod pohybuje v rozmezí od 300 do 500 korun.

Články, které by tě mohly zajímat