Právě vysíláme

Českým internetem koluje podivná zpráva. Luxusní sporťák po papeži Františkovi prý vyhrál muž z Pardubicka!

9. března 2019 12:10
Českým internetem koluje podivná zpráva. Luxusní sporťák po papeži Františkovi prý vyhrál muž z Pardubicka!

Koncem roku 2017 dostal papež František neobvyklý dárek v podobě nového sporťáku Lamborghini Huracán LP580-2. Luxusní vůz si však hlava katolické církve neponechala a rozhodla se, že ho dá do charitativní kauce.

V kauci vůz vydražil neznámý milionář za skoro 20 milionů korun. Sporťáku se ale i přesto vzdal a stejně jako papež ho poskytl dobročinným účelům. Lamborghini se rozhodl darovat vítězi v loterii, které se mohli účastnit zájemci z celého světa. Vybrané peníze ze zakoupených lístků následně putovaly sirotkům a nemocným dětem. Ticket do loterie nabízel server Omaze.com a dal se pořídit za 10 dolarů. Lístky se však daly zakoupit i za 5 000 korun.

Jak informuje server auto-mania.cz, jeden desetidolarový ticket si zakoupil i Vladislav N.České republiky. A světě div se, právě on luxusní Lamgorghini podle všeho vyhrál!

Ačkoliv se to zdá možná až neuvěřitelné, webové stránky Omaze.com skutečně muže z Pardubicka jako vítěze uvádí. Co myslíte, jedná se o pouhý internetový hoax, nebo se muž sporťáku skutečně dočká?

Zdroj: Omaze.com

Káčin zápisník: 10 věcí, který by bezdětný lidi neměli říkat dětným kamarádům

Články, které by tě mohly zajímat