Právě vysíláme

Další 4 slavné celebrity, které jako JUSTIN BIEBER zmizely ze sociálních sítí. Co se stalo?

17. srpna 2016 13:10
Další 4 slavné celebrity, které jako JUSTIN BIEBER zmizely ze sociálních sítí. Co se stalo?

Za každým příspěvkem, který ti udělá hezký den, většinou přijde další, který tě uvrhne do žumpy beznaděje a lidské hlouposti. Kdo sprovodil svou veřejnou nástěnku ze světa? A kdo byl smazán za nevhodný obsah?

 

Pohřešovaná osoba: DEMI LOVATO
Doba zmizení: 1 den (20. – 21. 6. 2016)
Naštvalo jí srovnávání její kamarádky, zpěvačky Ariany Grande s Mariah Carey. Do té se navezla mimo jiné proto, že se ona naváží do Jennifer Lopez. Jasné? 🙂 Zůstala pouze na Snapchatu, ale moc dlouho jí to nevydrželo. Hned druhý den hlásila „Jsem zpět, coury. A vracím se ještě víc upřímnější než předtím.

 

Pohřešovaná osoba: KANYE WEST
Doba zmizení: 6 dní (7. – 12. 8. 2016)
Když nedávno záhadně zmizel rapperův Twitter, mělo jít údajně o technický problém. Fanoušci však byli přesvědčeni, že ho smazal sám. Už se to stalo před časem, kdy v říjnu 2012 napsal strohé brzy se vrátím, což jinými slovy zní „prudíte mne, jděte všichni někam…“ Nicméně už je zpět a v plné síle.

 

Pohřešovaná osoba: AZEALIA BANKS
Doba zmizení: 8 dní (1. – 8. 8. 2016)
Letos v květnu jí Twitter pozastavil účet, protože měla rasistické narážky na zpěváka Zayna Malika. A nebylo to poprvé, kdy se podobným způsobem do někoho obouvala. Později se rozhodla stáhnout ze sociálních sítí, ale už za pár dní postovala na Instagram i Facebook. „Chtěla jsem stopnout jen své názory a politiku,“ vysvětlila.

 

Pohřešovaná osoba: RIHANNA
Doba zmizení: 6 měsíců (5. 5. – 2. 11. 2014)
Instagramu se zřejmě nelíbily zpěvaččiny hanbaté fotky, které vyšly v pánském časopisu Lui. Účet byl sice obnoven, ale Rihanna na něm byla stejně půl roku nezvěstná. Nyní už je zase vše v pořádku a známá provokatérka ukazuje své vnady (v umírněnější formě) dál.

Zrušil si Instagram, kvůli válce se svojí ex-přítelkyní. Komu z nich FANDÍŠ?

Jiná doba, jiné mravy! 20 obrázků, které dokonale shrnují šílenství dnešního světa

Články, které by tě mohly zajímat