Právě vysíláme

Dívka prodala své panenství za pořádný balík. O nevinnost jí chtěl připravit i hollywoodský herec

4. prosince 2017 8:10
Dívka prodala své panenství za pořádný balík. O nevinnost jí chtěl připravit i hollywoodský herec

Devatenáctiletá modelka jménem Giselle si chtěla vydělat na školu. Do práce se jí však moc nechtělo, a tak se rozhodla, že peníze si vydělá jinou cestou. Na internetu prodala své panenství a přišla si tak k pořádnému balíku peněz.

Dívka si řekla, že čekání na „toho pravého“ je k ničemu a registrovala se na stránkách agentury Cinderella Escorts, jejíž specialitou je nabízení právě ještě nedotčených slečen.

A zadařilo se. Podle webu mělo o Giselle zájem mnoho mužů. O panenství jí údajně chtěl připravit i známý hollywoodský herec a vlivný ruský politik. Pánové si však můžou nechat zajít chuť. S nejvyšší nabídkou přišel obchodník z Abu Dhabí, který za dívčinu nevinnost zaplatil 2,5 milionu eur (skoro 65 milionů korun).

Za takové peníze může Giselle vystudovat škol hned několik. To ovšem dívka rozhodně v plánu nemá. Chce cestovat a své miliony si pořádně užije. Toho, jak prožila svůj první sex, nelituje. „Pokud chci své poprvé strávit s někým, kdo není mou první láskou, je to moje rozhodnutí. Skutečnost, že ženy mohou se svým tělem dělat to, co chtějí, je známka ženské emancipace,“ říká Giselle.

Zdroj: Jenpromuže, Dailymail

Články, které by tě mohly zajímat