Právě vysíláme

Gigi Hadid skončila ve vazbě. Na dovolenou pašovala marihuanu

19. července 2023 12:57
Gigi Hadid skončila ve vazbě. Na dovolenou pašovala marihuanu

Gigi Hadid jako pašeračka marihuany? Nezdá se to, ale ano! U známé modelky byla na celní kontrole nalezeno množství marihuany a kuřáckého náčiní.

Gigi vyrazila se svou kamarádkou na Kajmanské ostrovy, avšak děvčata jaksi zapomněly, že přivážet do cizí země marihuanu není ten správný nápad. Celní kontrola u žen Hadid našla menší množství marihuany a kuřácké propriety.

Gigi a její kamarádka byly odvezeny do vazební cely, kde ovšem okamžitě zaplatily kauci. O dva dny později se obě objevily před soudem a zaplatily pokutu jeden tisíc dolarů. Právník Gigi Hadid uvedl, že marihuana byla zakoupena pro léčebné účely a na předpis. Dívky převážely i CBD produkty, které jsou na ostrovech na rozdíl od konopí povolené.

Hadid zaplatila pokutu, které pro ni z finančního hlediska není problém. V těchto dnech si tedy dosyta užívá dovolenou a postuje šťastné příspěvky na sociální sítě. „Všechno v pořádku,“ napsala Hadid k příspěvku na sociálních sítích. Poté ihned začala přidávat polonahé fotky v plavkách z pláže.

 

Články, které by tě mohly zajímat