Právě vysíláme

Herec ASHTON KUTCHER koupil celému běžeckému týmu nové boty!

19. listopadu 2019 9:10
Herec ASHTON KUTCHER koupil celému běžeckému týmu nové boty!

Americký herec Ashton Kutcher opět ukázal, že má srdce na správném místě. Jednačtyřicetiletá herecká hvězda koupila celému běžeckému týmu na střední škole nové boty! Co ho k tomu přinutilo?

Nádherný příběh

Hvězda filmů Hele vole, kde mám káru? či Jobs na sociálních sítích sdílel svoje telefonní číslo s prosbou, aby ho lidé kontaktovali. Důvod, proč takto herec učinil, není jasný. Kutcherova zpráva se ovšem donesla až k Monice Gutierrez, jejíž syn je členem běžeckého týmu na škole IDEA Tres Lagos v texaském městě McAllen. Gutierrez si nedávno všimla, že jeden ze spolužáků jejího syna se při běžeckém závodu zranil kvůli nedostatečné obuvi. Mladý běžec totiž závodil v běžných teniskách!

Děti se svými novými boty, které jim koupil herec Ashton Kutcher

Děti se svými novými botami, které jim koupil herec Ashton Kutcher

Gutierrez je velkou fanynkou Ashtona Kutchera, a tak se rozhodla, že hercovi na jeho číslo napíše. Matka tří dětí ve zprávě uvedla, že spolužák jejího syna nemá vhodné boty na běhání a kvůli svému finančnímu stavu si je nemůže dovolit. Zeptala se, zda by herec nemohl nějak pomoct. Monica Gutierrez prý nečekala, že se jí někdo ozve, ale stalo se. Jeden ze zaměstnanců Ashtona Kutchera se zeptal, kolik párů bot potřebuje a jaké mají děti z celého týmu velikost nohou. Pár dní poté, co mu Monica Gutierrez napsala, se jí před domem objevily šest párů zbrusu nových bot – jeden pár pro každého mladého běžce!

Děti z toho byly nesmírně nadšení a Monica Gutierrez ještě hercovi jednou poděkovala přes zpravodajský server CNN. Tímto nádherným gestem si Ashton Kutcher získal mnoho fanoušků!

Zdroj: CNN, Shutterstock, Instagram, IDEA Tres Lagos Facebook

Články, které by tě mohly zajímat