Právě vysíláme

Mila Kunis a Ashton Kutcher podpořili odsouzeného násilníka. Teď se veřejně omlouvají

11. září 2023 12:35
Mila Kunis a Ashton Kutcher podpořili odsouzeného násilníka. Teď se veřejně omlouvají

Do případu amerického herce, který byl odsouzen na 30 let vězení za dvě znásilnění, byly nyní připleteni i Mila Kunis a Ashton Kutcher. Manželská dvojice zaslala soudu dopis, ve kterém vyjadřují svému kolegovi podporu. Nyní se ovšem za něj veřejně omlouvají.

Danny Masterson působil s Milou a Ashtonem v sitcomu Zlatá sedmdesátá. Herec. Který je členem scientologické církve, byl nyní odsouzen na 30 let až doživotí za dvě znásilnění, kterých se měl dopustit před lety. Ačkoliv herec obvinění popřel, soud ho uznal vinným na základě výpovědí dvou žen, které tvrdí, že je Masterson utlumil drogami a posléze znásilnil.

Ještě před začátkem hlavního soudu byl Ashton Kutcher a Mila Kunis požádáni, aby soudci zaslali dopis, ve kterém vyjádří svému kolegovi podporu. Server Hollywood Reporter znění odpisu zveřejnil a Kutcher Mastersona popisuje jako slušného a spravedlivého člověka. Mila Kunis zase uvedla, že herce brala jako výjimečného přítele a „staršího bratra“, který byl pro mnoho lidí vzorem.

Danny Masterson

Když se o zaslaném dopisu dozvěděla veřejnost, slavná manželská dvojice byla velmi kritizována. Mila a Ashton se proto o víkendu veřejně omluvili. „Naše srdce je s každým, kdo se někdy stal obětí sexuálního napadení, sexuálního zneužívání nebo znásilnění,“ řekla dvojice a uvedla, že svým dopisem rozhodně nechtěla podkopat svědectví obětí. Kutcher dodal, že dopis byl určen pouze k přečtení u soudu a rozhodně neměl rozhodnutí soudce nějak ovlivnit. „Nikdy bychom to nechtěli udělat a je nám líto, pokud k tomu došlo,“ prohlásil.

Články, které by tě mohly zajímat