Právě vysíláme

Hodně vtipné! Komička si ve videu střílí z odpůrců roušek

19. července 2020 16:10
Hodně vtipné! Komička si ve videu střílí z odpůrců roušek

Ochranné pomůcky jsou ve Spojených státech stále velké téma. Koronavirus tu totiž úplně neustupuje. Přesto se najdou tací, kteří nošení roušek zlehčují. Právě z nich si dělá srandu komička Kylie Brakemanová ve svém novém videu.

Komičce Kylie Brakemanová začaly zřejmě některá zdůvodnění, proč lidé nenosí roušku, lézt krkem natolik, že se rozhodla si z nich udělat legraci ve svém novém videu. „Nemůžu v tom dýchat. Kdykoli si roušku nasadím, musím zadržovat dech,“ zazněla ve vtipném videu například jedna z nejabsurdnějších výmluv.

Chabé výmluvy

„Chtěla jsem zábavnou formou upozornit na to, jak jsou výmluvy lidí, kteří roušky nenosí, chabé. Nedávno jsem viděla virální video, ve kterém žena seděla v autě a vlogovala o tom, jaké trauma jí způsobilo, když měla roušku nasazenou půl hodiny. To jsem si hned řekla, že ty emoce jenom hraje, a její odhodlání chovat se jako idiot mě inspirovalo, abych reagovala,“ řekla ke svému videu komička.

Video si brzy získalo miliony zhlédnutí a velké množství pozitivních reakcí. Někteří lidé naopak nepochopili, že jde o satiru… Buď jak buď, jde o pořádně zábavnou podívanou a za edukaci si komička rozhodně zaslouží palec nahoru 🙂

Zdroj: Boredpanda, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat