Právě vysíláme

Hora ze seriálu HRA O TRŮNY baví internet! Fanoušci se smějí jeho fotografii s manželkou

1. února 2019 16:10
Hora ze seriálu HRA O TRŮNY baví internet! Fanoušci se smějí jeho fotografii s manželkou

Pokud sledujete ságu Hra o trůny, jistě znáte postavu Hory alias Gregora Cleganea. A ačkoliv je charakter urostlého siláka mezi fanoušky velmi oblíbený, málokdo ví něco víc o jeho hereckém představiteli.

Postavu Hory ztvárnil islandský herec Hafþór Julius Björnsson. Ten se na svou roli perfektně hodí, protože je to opravdový kus chlapa: měří přes 2 metry a váží 180 kilogramů. Rovněž je to velký silák a v loňském roce dokonce zvítězil v soutěži o nejsilnějšího muže světa.

Ačkoliv vypadá herec na první pohled jako velký drsňák, ve skutečnosti je to ženatý muž s dobrým srdcem. Jeho manželka Kelsey Henson je navíc drobnou blondýnkou, jenž vedle svého muže působí jako něžná panenka.

Výškový rozdíl zamilovaného páru je opravdu obrovský a při pohledu na některé fotografie se možná neubráníte pousmání. To, z čeho však nyní šílí celý internet, vás dostane!

Na sociálních sítích se objevila fotografie, kde Hora sedí se svou manželkou na lavičce a v ruce drží hrnek s teplým nápojem. Hrneček o běžné velikosti však působí v rukou siláka jako naprosto miniaturní předmět a pohled na něj je vážně komický. Uživatelé internetu samozřejmě neotáleli a zasypali fotku vtipnými komentáři, v nichž se někteří ptají, jak se bude v rukou Hory asi vyjímat taková malá sklenička panáku. 😀

Nejlepší filmy podle skutečných událostí

Články, které by tě mohly zajímat