Právě vysíláme

Hotel v Anglii nabízí mimořádné wellness pobyty pro psy!

12. září 2019 18:00
Hotel v Anglii nabízí mimořádné wellness pobyty pro psy!

Lawrence Hotel u anglického města Burnley posunul péči o psy na zcela jinou úroveň. Kromě pobytu pro regulérní hosty totiž tento hotel nabízí i unikátní wellness pobyty pro psy – jejich programy znějí naprosto dokonale!

Unikátní zážitek

Psí masáž, psí manikúru či speciální večeři od restaurace – to vše nabízí unikátní Lawrence Hotel v anglickém regionu Lancashire! S nápadem této nabídky přišel majitel podniku, Michael Huckerby. Třiačtyřicetiletý Angličan vlastní špringršpanělku Hetti a rád s ní chodí na společné dovolené. Když Hetti loni porodila několik mláďat, tak si Michael nebyl jistý, co s nimi udělá – hosté v Lawrence Hotelu se do štěňat ale tak zamilovali, že si je rozhodl všechny nechat. Angličan v tento moment dostal nápad, že zpřístupní Lawrence Hotel i čtyřnohým hostům!

Oblíbená fenka Hetti

Oblíbená fenka Hetti

Lawrence Hotel si díky unikátní nabídce na ostrovech získal výbornou pověst. Nyní jezdí hotel navštěvovat lidé z celé Velké Británie. Jaký wellness program si lidé vybírají nejčastěji? Majitel hotelu má jasno: „Masáž proti stresu!“

Podoba mezi lidmi a psy je větší, než se na první pohled zdá!

Zdroj: Metro UK, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat