Právě vysíláme

Influencerka začala „koronavir výzvu“! Olízla záchodovou mísu a nyní ji internet nenávidí

16. března 2020 16:10
Influencerka začala „koronavir výzvu“! Olízla záchodovou mísu a nyní ji internet nenávidí

Ačkoliv je už šíření koronaviru vážným problémem a umírají na něj tisíce lidí, stále se najdou velmi hloupí jedinci, co celou situaci zlehčují, nebo si dokonce z viru dělají legraci.

Na to, že jsou lidé ochotni udělat cokoliv, aby se ve světe sociálních sítí proslavili, jsme si už zvykly. Stále ovšem nevěříme tomu, že se najdou i jedinci, kteří si utahují z viru, který ohrožuje už celý svět. Příkladem onoho vážně hloupého člověka je mladá influencerka jménem Ava Luise, jenž často točí videa na TikTok. Právě ona se totiž rozhodla, že se na internetu naprosto znemožní.

Ava moc rozumu nepobrala a sláva je pro ni zkrátka přednější než draví. Dívka totiž rozjela Coronavir challange a natočila se přitom, jak v letadle olizuje toaletní prkénko. Nejenže je to značně odporné, ale v těchto dnech i nebezpečné, protože nyní bychom na hygienu měli brát ohled víc, než kdykoliv předtím.

Ava bohužel není jediná, komu přijde koronavir k smíchu. Na serveru YouTube se objevilo i video, kde youtuberka mluví o tom, že se snaží koronavirem nakazit, aby později mohla všem říct o tom, jaké to je.

Ach jo, to se opravdu lidé nemohu chovat v těchto dnech alespoň trochu rozumně?

 

 

Zdroj: Twitter, TikTok

Články, které by tě mohly zajímat