Právě vysíláme

Jak budeme podle odborníků vypadat za 20 let? Vědci zhotovili figurínu ženy, která vás vyděsí!

2. prosince 2019 12:10
Jak budeme podle odborníků vypadat za 20 let? Vědci zhotovili figurínu ženy, která vás vyděsí!

Máte sedavé zaměstnání, a navíc se vyhýbáte sportu? Pak si dejte pozor, abyste nedopadli jako Emma, figurína, před kterou varují vědci.

Robotická společnost Fellowes Brands ve spolupráci s odborníky zhotovila figurínu ženy, kterou pojmenovala Emma a má představovat názorný příklad toho, jak budou lidé vypadat za 20 let, pokud úplně zanevřou na sport, či zdravý životní styl a budou dny trávit pouze u počítače.

Emmu byla představena jako „kolegyni z budoucnosti“, která má nezdravě bílou pokožku, shrbená záda, oteklé končetiny, křečové žíly a je obézní. Figurína má navíc i oteklé a rudé oči od neustálého koukání do monitoru a ekzém ze stresu.

Firma Emmu otestovala přímo v obrovské kanceláři, kde ji posadila vedle skutečných pracovníků. Z jeho ohyzdného těla si pak zaměstnanci měli vzít příklad a snažit se žít tak, aby nedopadli jako ona. Video z testování se pak navíc objevilo i na YouTube, kde vzbudilo velkou pozornost a má už skoro jeden milion zhlédnutí. Pokud tedy ani vy nechcete skončit jako chodící zombie, nezapomínejte čas strávený u počítače vyplňovat pohybem.

 

 

Zdroj:  fellowes.com, youtube

Články, které by tě mohly zajímat