Právě vysíláme

Jak dnes vypadá pan Sheffield z Chůvy k pohledání a co řekl k pokračování oblíbeného sitcomu?

27. září 2021 14:16
Jak dnes vypadá pan Sheffield z Chůvy k pohledání a co řekl k pokračování oblíbeného sitcomu?

Sitcom z 90. let zvaný Chůva k pohledání byl velký hit a praštěnou chůvu Fine s gentlemanem panem Sheffieldem milovali snad všichni. Jak dnes vypadá herec, který pana Sheffielda ztvárnil?

Charismatický Charles Shaughneyy si získal srdce mnoha divaček a jako pan Sheffield bodoval nejen u chůvy Fine. Dnes je herci už 66 let, avšak stále vypadá skvěle. Na oblíbený sitcom navíc s láskou vzpomíná, a dokonce i přiznal, že by se nebál pokračování a jistě by si natáčení po 30 letech užil. Zároveň však uvedl, že k tomu zřejmě nedojde. “Když to sledujete, máte tendence to přetvořit, ale to se nedá. Tahle loď už odplula. Už jsme nějakou dobu všichni jinde,“ řekl.

V rozhovoru pro magazín People pak uvedl, jaké byly líbací scény s herečkou Fran Drescher. Pro herce scény problémem nebyly, ovšem jeho skutečným dcerám se příliš nezamlouvaly. „Jednou jsem přišel domů a Maddy byla opravdu naštvaná. Koukala se ten večer na seriál a urazila se, že jsem líbal jinou dívku. Nebyla vůbec nadšená z chemie mezi Fran a Maxwellem,” uvedl otec dnes již dávno dospělých dcer Jenny a Maddy.

 

Články, které by tě mohly zajímat