Právě vysíláme

Jak to ve skutečnosti dopadlo s Reném a Petrou ze Svatby na první pohled?

3. ledna 2021 11:29
Jak to ve skutečnosti dopadlo s Reném a Petrou ze Svatby na první pohled?

Reality show Svatba na první pohled vám asi nemusíme dlouze představovat. Jak se vyvíjí osud populárních účastníků tohoto sociálního experimentu Petry a Reného?

Bohužel, podobně jako v případě Natálky a Fratiška, ani u dalšího páru populární show se společná cesta životem nerýsuje. Petra Malíková (24) a René Vrábel (28) si dali na konci reality show šanci a chtěli svůj vztah upevnit. Jenže člověk míní, život mění. Podle nejnovějších informací zůstali Petra s Reném pouze přátelé a podle serveru Extra.cz René dokonce uvažuje o další svatbě.

Máme to na bázi přátelství

”Nebudu lhát, řeknu to tak, jak to momentálně je, neříkám, že se to někdy nemůže ještě změnit, protože je to fakt jako na horské dráze, jednou tak a podruhé tak. Momentálně to máme na bázi přátelství, vycházíme spolu moc hezky, máme krásný vztah, když se někomu něco stane, jsme si vzájemně oporou,” prozradila pro Super.cz Petra.

Péťa je moje zlatíčko, mám ji moc rád, je úžasná. Občas je těžké se v ní vyznat, ale to k ní patří a určitě by mě mrzelo, kdyby se naše cesty rozešly,” doplnil pro Super.cz René. “Jestli si nikoho nenajdeme, tak se v roce 2030 oficiálně vezmeme.”

 

Zdroj: Super.cz

Články, které by tě mohly zajímat