Právě vysíláme

Johnny Depp potěšil fanoušky Pirátů z Karibiku. Podívejte se na video

24. května 2022 11:10
Johnny Depp potěšil fanoušky Pirátů z Karibiku. Podívejte se na video

Depp a Heard stále válčí u soudu, vzájemně se obviňují z pomluv a domácího násilí. Nyní Johnny Depp potěšil fanoušky Pirátů z Karibiku. Podívejte se na video.

Johnny Depp se k Pirátům z Karibiku zřejmě nevrátí. Během soudu prohlásil, že i kdyby mu nabídli tři sta milionů dolarů, nabídku zahrát si Jacka Sparrowa v šestém pokračování oblíbené pirátské ságy nepřijme.

Prohlášením mnoho fanoušků zklamal. Nyní je ovšem potěšil a utvrdil v tom, že v Johnny Deppovi stále dřímá ten „nejhorší“ a zároveň „nejlepší“ pirát všech dob. Hollywoodský herec, který bojuje o svou čest v soudním procesu ve Virginii, minulý týden nadchl některé příznivce před soudní budovou vtipnou slovní výměnou.

Jeden z fanoušků na Johnnyho vykřikl: „Vždy budeš náš kapitán Jack Sparrow„. Depp pohotově odpověděl: „Pořád někde je,“ řekl hlasem Jacka Sparrowa a pokračoval: „Vidím ho tu a tam. Občas se objeví.“ Video se okamžitě stalo hitem na na sociálních sítích.

Bohužel i producent Pirátů z KaribikuJerry Bruckheimer v nedávném rozhovoru potvrdil, že Depp se v současné chvíli do slavné pirátské ságy nevrátí. „V tuto chvíli ne,“ řekl Bruckheimer a dodal: „O budoucnosti se teprve rozhodne.“ Producenti pravděpodobně čekají, jak dopadne ostrá soudní bitva. Zda si Depp slavného piráta ještě někdy zahraje, ukáže čas. Už teď je ale jasné, že pokud se tak stane, bude to stát společnost Disney balík peněz.

Závěrečné soudní proslovy jsou naplánované na 27. května, poté se porota začne radit o tom, na čí stranu se ve sporu přikloní.

Články, které by tě mohly zajímat