Právě vysíláme

Johnnyho Deppa podpořila organizace proti zneužívání žen

23. května 2022 12:10
Johnnyho Deppa podpořila organizace proti zneužívání žen

Depp a Heard stále válčí u soudu, vzájemně se obviňují z pomluv a domácího násilí. Nyní se Johnny Depp dočkal podpory, kterou by zřejmě nikdo nečekal. Organizace chránící týrané ženy vydala prohlášení, ve kterém vyjadřuje soucit s hollywoodským hercem.

Navzdory obvinění z fyzického, emocionálního a slovního týrání své bývalé manželky Amber Heard během jejich dvouletého manželství získal Johnny Depp podporu skupiny proti zneužívání žen.

Organizaci Mission NGO vede Valeria Altobelli, bývalá Miss Itálie a aktivistka za genderová práva. Zneužívání nemá žádné pohlaví, tvrdí Valeria, která veřejně podporuje Johnnyho Deppa.

Valeria vyjádřila „soucit“ s Johnnym a v prohlášení uvedla: „Násilí je vážné téma. Jako ženy a jako matky máme povinnost a odpovědnost vychovávat naše syny a dcery, zkrátka budoucí generaci, ve světě hodnot jako jsou dialog, respekt a soucit. V hluboké úctě k obětem domácího násilí pak cítíme povinnost jako ženy a jako matky vyjádřit podporu Johnnymu Deppovi během této smutné kapitoly jeho osobního života.“

NGO na straně Johnnyho není sama. Zdá se, že veřejnost je též na Johnnyho straně, což zjevně znamená, že spousta lidí nevěří tvrzením Amber o zneužívání ze strany herce.

Články, které by tě mohly zajímat