Právě vysíláme

KAZMA žaluje organizaci, která pomáhá handicapovaným! Chce obrovské peníze, i když z dohodnuté spolupráce splnil pouze část

8. června 2019 10:10
KAZMA žaluje organizaci, která pomáhá handicapovaným! Chce obrovské peníze, i když z dohodnuté spolupráce splnil pouze část

Internetový producent Kazma Kazmitch se chce soudit s neziskovou organizací Černí koně, která pomáhá handicapovaným. Žádá po ní přes dvě stě tisíc korun. Měl přitom splnit pouze jednu čtvrtinu z dohodnuté spolupráce.

Kamil Bartošek, alias Kazma Kazmitch, svérázná postava českého internetu se chce soudit s neziskovou organizací Černí koně. Ta se zabývá výrobou kol pro děti s handicapem, bezplatně tyto speciální kola půjčuje a snaží se i o osvětovou činnost.

Internetový producent měl být jednou z tváří, která neziskovce zajistí větší mediální zájem. Za týdenní účast na celosvětovém turné, kde měl jezdit s handicapovanými na kole a dodání videa z akce si Kazma řekl 484 tisíc korun.

Z facebookových stránek neziskové organizace se teď dozvídáme, že Kazma svou část práce splnil pouze z jedné čtvrtiny. Navíc měl dodat pozdě i zmíněné video, i tak posléze zaslal fakturu na 242 tisíc korun, kterou mu neziskovka proplatila. Teď po ní chce ale i druhou půlku dohodnutého honoráře,  i když svou práci evidentně nesplnil tak, jak měl.

Sám Kazma nyní leží v nemocnici kvůli vážné zlomenině. Tak uvidíme, jak se k věci vyjádří on sám.

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat