Právě vysíláme

LEBRON JAMES se postavil proti plánům hrát zápasy NBA bez fanoušků!

9. března 2020 9:05
LEBRON JAMES se postavil proti plánům hrát zápasy NBA bez fanoušků!

Basketbalová hvězda LeBron James nenastoupí do zápasů NBA, pokud na něm budou chybět fanoušci. Trojnásobný vítěz nejlepší basketbalové ligy světa to prohlásil poté, co zástupci ligy napsali dopis všem týmům, aby se připravili na přijetí speciálních opatření proti koronaviru.

„Hraji pro fanoušky“

Šířící se koronavirus nadále vytváří chaos v nejprestižnějších sportovních ligách světa. Speciálním krokům se zřejmě nevyhne ani nejlepší basketbalová liga světa, NBA. Zástupci ligy poslali dopis všem týmům, aby se připravili na „možné kroky, kterými by umožnili pořádat zápasy s účastí pouze základních funkcionářů“.

Scénář, že se zápasy NBA budou pořádat bez fanoušků, moc nezabodoval u jedné z největších hvězd této ligy LeBrona Jamese. Pětatřicetiletý basketbalista na dopis od ligy reagoval takto: „Pokud na zápasech (NBA) nebudou fanoušci, já hrát nebudu. Hraji pro moje spoluhráče, můj tým, ale hlavně pro fanoušky. Bez fanoušků nenastoupím.“

LeBron James v akci

LeBron James v akci

K hvězdnému basketbalistovi se přidal i majitel týmu Houston Rockets Tilman Fertitta. Texaský miliardář prohlásil, že zastavení ligy na jeden či na dva týdny mu přijde jako lepší řešení.

Vyjdou zástupci NBA Jamesovi a Fertittovi vstříc? To se ukáže v následujících týdnech.

Zdroj: LadBible, CNBC, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat