Právě vysíláme

Luxusní život? Influencerka s milionem followerů byla odhalena – žije v neskutečné špíně!

29. září 2019 15:10
Luxusní život? Influencerka s milionem followerů byla odhalena – žije v neskutečné špíně!

Populární influencerka sice na sociálních sítích prezentuje svůj život jako luxusní, ve skutečnosti ale žije v dost otřesných podmínkách.

Majitelka bytu, ve kterém žije v Číně známá influencerka Lisa Li, si na svou nájemkyni připravila vtipnou odplatu. Proč odplatu? Lisa Li totiž již několik měsíců nezaplatila nájem. Majitelka tedy neváhala a pořídila video z jejího bytu, který však rozhodně nevypadá čistě. Lisa Li na sociálních sítích svůj život prezentuje jako luxusní, ve skutečnosti však žije v hrozném nepořádku.

Z videa se stal brzy virální hit: na zemi v bytě jsou odpadky, jídlo a další nehezké věci… Lisa Li je v Číně známá jako online celebrita, která se se svými fanoušky dělí o různá cestovatelská dobrodružství a luxusní zážitky. Pořádek ve svém bytě však odmítala řešit a navíc neplatila za energie…

Po zveřejnění videa se influencerka majitelce bytu ozvala, omluvila se jí a slíbila, že byt uklidí. Zprávám ani telefonátům od majitelky se prý nevyhýbala, jen se jí v té záplavě notifikací zkrátka ztratily. Faktem zůstává, že tenhle incident Lise Li na popularitě rozhodně nepřidá.

Zdroj: BBC, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat