Právě vysíláme

Má obočí jako FRIDA KAHLO a na internetu jí kvůli tomu vyhrožují smrtí. Je to normální?

14. března 2019 14:10
Má obočí jako FRIDA KAHLO a na internetu jí kvůli tomu vyhrožují smrtí. Je to normální?

Odlišuje se vzhledem, který někteří milují a mnohé doslova znechucuje. I když je její přírodní barva vlasů blonďatá, tak obočí má tmavé a husté. Dobarvuje si ho na černo, aby ještě víc podtrhla jeho ojedinělost. Je díky tomu terčem velkého množství negativních komentářů, které mnohdy přesahují hranici toho, co by si lidé měli jeden k druhému dovolit na sociálních sítích.

Sophia Hadjipanteli je modelka, která se rozhodla, že půjde tak nějak proti proudu a nechá si obočí prostě bujaře růst. No, co si budeme povídat, je to opravdu dost jiné, než na co jsme zvyklí koukat v módních časopisech, klipech a podobně. Ale psát jí kvůli tomu výhružné komentáře plné nenávisti je už trochu přes čáru.

Výhrůžky eskalují

Mladá modelka z Kypru tvrdí, že si z nenávistných komentářů hlavu nedělá, nicméně ji prý mrzí, že než se dostane ke vzkazům od fanoušků, kteří ji podporují, musí se prokousávat i hromadou zlých komentářů, které jí přicházejí každý den a bohužel ve stále větší míře. Několikrát se už prý stalo, že jí vyhrožovali smrtí!

Sophia Hadjipanteli

Sophii Hadjipanteli je sice teprve dvacet let, ale má za sebou spolupráci například s Rihannou a nebo focení pro Vogue.

Sophia Hadjipanteli s přítelem

Když se jí v pořadu Dobré ráno Británie moderátoři zeptali, jak se k jejímu neobvyklému vzhledu staví její přítel, bez zaváhání odpověděla: „Můj přítel moje obočí miluje, nemá proti němu vůbec nic.“ Poté dodala, že jí je velkou oporou a velice jí pomáhal, když se vyrovnávala s velkým množstvím výhrůžek.

Zdroj: www.ladbible.com, www.instagram.com

Galerie: Young & beautiful & retro Karl Lagerfeld

Články, které by tě mohly zajímat