Právě vysíláme

Muž chtěl zlikvidovat šváby ohněm. Vybouchla mu půlka zahrady!

25. října 2019 12:10
Muž chtěl zlikvidovat šváby ohněm. Vybouchla mu půlka zahrady!

Nikdo z nás nemá rád, když se v jeho domě objeví šváb. Tento druh hmyzu se ostatně také velmi rychle rozmnožuje a šváby se poměrně rychle mohou stát nežádoucími hosty.

Zbavit se tohoto hmyzu přitom není vůbec snadné. To by vám ostatně potvrdil i Brazilec jménem Cesar Schmitz, který se rozhodl zbavit tohoto hmyzu dost hloupým způsobem. Jeho nápad, jak šváby zlikvidovat navíc nepřinesl žádný výsledek a muži zničil celou zahradu.

Cesar věděl, že šváby si už na jeho zahradě vytvořili hnízdo v zemi. Nejprve tedy do díry nastříkal chemický přípravek, který ale vůbec nezabral. Muž se tedy rozhodl k radikálnějšímu řešení a usmyslel si, že hnízdo spálí. Do díry se šváby proto nalil benzín a poté do něj házel zapálené sirky.

Muž několikrát škrtl zápalkou, ale nic se nestalo. Zkoušel to proto dál, když v tom najednou přišla velká rána a půlka dvora mu vyletěla do povětří. Z celé akce s nečekaným koncem pak vznikl videozáznam, který nyní koluje po internetu a stal se virálním. Všímavé uživatele navíc zaujal jeden ze švábů, kterému se včas podařilo utéct a Cesarův masakr přežil.

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat