Právě vysíláme

Muž na Tinderu napsal tak moc arogantní popisek, až se jeho profil stal virálním

19. července 2021 13:50
Muž na Tinderu napsal tak moc arogantní popisek, až se jeho profil stal virálním

Pokud jste alespoň jednou zavítali na seznamovací aplikaci Tinder, jistě víte, že se to tam občas plní bizarnostmi. Jistý uživatel ovšem překročil takovou míru arogance, že jeho profil se nyní stal virálním.

Muži, ale i ženy mají občas tendenci se na seznamovacích aplikacích vytahovat a prezentovat se v lepším světle. Je tedy skoro naprosto běžné, že zveřejní fotografie, na kterých se tváří jako bohatý a úspěšný člověk, co by vlastně se seznámením neměl mít vůbec problém. Že je pak realita vážně jiná, to už skoro nikoho nepřekvapí. To, jakým způsobem se ovšem někteří na seznamkách chovají, je stále dost zarážející.

Profil na Tinderu neznámého muže jménem Paul se stal virální poté, co se týpek rozhodl napsat snad ten nejarogantnější popisek, jaký jste kdy viděli. Zřejmě si totiž usmyslel, že je číslo jedna a taková musí být i jeho potencionální partnerka.

„Ošklivé a průměrné ženy vidím na ulici každý den. Proč bych se s nimi měl tedy spojovat i na seznamovacích aplikacích? Měl jsem sex s těmi nejkrásnějšími ženami na světě, musíš být tedy hezká, abys udržela mojí pozornost. Podle výzkumů je na ženě nejdůležitější její vzhled, a žena, která to nechápe, je blbka. Je to prostá matematika – ošklivá žena = slabý muž,“ napsal velmi sebevědomě muž, který sám sebe prezentoval fotkou ve spodním prádle před zrcadlem a jenž má ve skutečnosti evidentně dost velký problém.

 

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat