Právě vysíláme

Nejvíc sexy mužem světa byl zvolen slavný zpěvák! Jeho manželka se mu za to směje

18. listopadu 2019 15:10
Nejvíc sexy mužem světa byl zvolen slavný zpěvák! Jeho manželka se mu za to směje

Pro někoho překvapení, pro někoho naopak jasná volba. Časopis People opět zvolil nejvíc sexy muže roku 2019. Kdo se jím stal tentokrát?

Brad Pitt, Channing Tatum, Chris Hemsworth, Tom Cruise. Tito všichni herci byli v minulosti zvoleni za nejpřitažlivějšího muže planety. Do řady sexy chlapů se nyní připojí i zpěvák John Legend, který zvítězil v letošním ročníku a objevil se na obálce prestižního magazínu. „Když jsem se to dozvěděl, byl jsem nadšený, ale zároveň se bojím velkého tlaku. Teď budou všichni posuzovat, jestli jsem dostatečně sexy a titul si zasloužím,“ okomentoval své prvenství držitel devíti cen Grammy, jenž je ženatý s krásnou modelkou Chrissy Teigen. A je to právě jeho manželka, která si z něho nyní střílí na Twitteru.

„Musím vám prozradit jedno velké tajemství. A ne, nejsem těhotná. Je to venku: Mám doma toho nejvíc sexy chlapa na světě. Můj sen se splnil, nic jiného mě už nezajímá,“ napsala Chrissy na Twitter a dál si ze svého muže dělala legraci ve stylu: „Nejvíc sexy chlap na světě mi právě udělal sendvič.“

A i když modelka o novém „titulu“ svého manžela hodně vtipkuje, pevně věříme tomu, že má ve skutečnosti velkou radost. Které ženě by nedělalo dobře, kdyby měla doma muže s tímto označením? ?

 

 

Zdroj: Twitter, BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat