Právě vysíláme

Nezadaný muž adoptoval holčičku s Downovým syndromem. Před ním ji odmítlo 20 rodin!

1. prosince 2019 9:10
Nezadaný muž adoptoval holčičku s Downovým syndromem. Před ním ji odmítlo 20 rodin!

Když se malá Alba narodila, vypadalo to, že jí život do vínka nenadělil příliš mnoho štěstí. Holčička totiž trpí Downovým syndromem a její biologická matka se jí zřekla přímo po porodu. Karty se však poté naštěstí obrátily a štěstí se na dívenku nakonec přeci jenom usmálo.

Alba se hned po porodu ocitla v kojeneckém ústavu a nemohla najít nové rodiče. Celkem 20 rodin totiž adopci kvůli jejímu postižení odmítlo. Všechno však změnil muž jménem Luca Trapanese!

Ital Luca z Neapole je nezadaný muž, jenž se dlouhodobě věnuje dětem s Downovým syndromem. Když se tedy dozvěděl o Albě a jejím příběhu, bez váhání se rozhodl holčičku adoptovat hned 13 dní po jejím narození. “Když jsem ji poprvé držel v náručí, byl jsem plný radosti. Okamžitě jsem věděl, že je to moje dcera. Bylo to pro mě poprvé, co jsem držel novorozené miminko. Před tím jsem se vždycky bál. Ale když jsem poprvé držel Albu, věděl jsem, že jsem připravený být její táta,” řekl Luka, kterému Alba přinesla do života spoustu radosti. „Jsem hrdý, že jsem její táta. Všechno se točí jen kolem ní,“ tvrdí muž, jenž zajistil to, aby měla holčička krásný život. Snad se dvoučlenné rodiny brzy připojí i nějaká žena a Alba bude mít kromě skvělého tatínka i hodnou maminku. ?

 

Zdroj: BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat