Právě vysíláme

Neznámý muž chtěl po dívce fotografie v plavkách. Neuvěříte, jaké snímky mu dorazily

28. října 2020 13:10
Neznámý muž chtěl po dívce fotografie v plavkách. Neuvěříte, jaké snímky mu dorazily

Co holky určitě odradí na seznamování po internetu? Když po nich muž vyžaduje zaslání odhalených snímků! Posílat totiž někomu, koho neznáte, nahé snímky? To vážně ne!

Američanka Tess Wright chtěla po internetu prodat již nenošené plavky a rozhodně nestála o žádné seznamování. Jednoho dne jí ovšem přišla zpráva, ve které po ní neznámý muž chtěl, aby se mu v plavkách vyfotografovala a on mohl vidět, jak vlastně vypadají na ženské postavě. Na tak laciný trik mu ovšem naštěstí Tess neskočila a společně s bratrem vymyslela, jak chlápka napálit.

Tessin bratr to samozřejmě chtěl neznámému muži oplatit. Rozhodl se z něj  tedy pořádně vystřelit a zkrátka se v plavkách vyfotil on sám. A jeho pobavená sestra pak muži opravdu „sexy“ fotografie hned poslala. Jaká byla reakce týpka z internetu? To nikdo bohužel nemůže vědět.

Když se Tess s celou situací svěřila na Facebooku, ihned sklidila samé pozitivní reakce. Řada lidí se rovněž shodla v tom, že přesně takhle se na podivné internetové vymahače odhalených fotek musí.

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat