Právě vysíláme

Ondřej Gregor Brzobohatý má prý novou známost. Randí se známou novinářkou?

4. dubna 2022 14:10
Ondřej Gregor Brzobohatý má prý novou známost. Randí se známou novinářkou?

Má český showbyznys nový pár? Podle informací Televize Prima si muzikant a moderátor Ondřej Gregor Brzobohatý našel po rozvodu novou přítelkyni veřejnosti moc dobře známou.

Po nečekaném rozvodu s bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou randil Ondřej Gregor Brzobohatý s tanečnicí Zuzanou Pilnou. Moderátorka pořadu ShowTime na televizi Prima Laďka Něrgešová ovšem v neděli večer uvedla, že hudebník má podle tajného zdroje v současnosti chodit s novinářkou a moderátorkou Danielou Písařovicovou. „Doneslo se k nám, že Ondra Gregor Brzobohatý randí s Danielou Písařovicovou,“ uvedla Něrgešová. Samotný Brzobohatý poté uvedl, že se k věci nebude vyjadřovat a nechce „přikládat polínko do bulvárního ohně.“ K údajnému vztahu se nevyjádřila ani Písařovicová, která pouze uvedla, že si chce za každou cenu chránit soukromí.

Rozvod Taťány Kuchařové a Ondřeje Gregor Brzobohatého proběhl v polovině března. Modelka se vrátila ke svému rodnému příjmení a rovněž pro pořad ShowTime poskytla rozhovor. „Bylo to všechno absolutně neočekávané. Do poslední chvíle to byly jenom patologické lži. Bylo pro mě šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříte a milujete ho se vším všudy, tedy i s těmi temnějšími stránkami, přijde najednou takový úplný zlom,“ uvedla.

Články, které by tě mohly zajímat