Právě vysíláme

Opilí muži nemohli odvést zraněného ptáčka. Zavolali mu uber!

10. července 2019 9:10
Opilí muži nemohli odvést zraněného ptáčka. Zavolali mu uber!

Také už máte mezi všemi těmi zprávami o týraných pejscích pocit, že se ze světa vytratila lidskost? Pak se nemusíte bát. Stále totiž mezi námi žijí ti, kteří mají velmi dobré srdce a neváhají pomoct i zraněnému ptáčkovi.

V americkém Utahu udělala parta přátel krásné gesto, které si vážně zaslouží náš obdiv. Když totiž Tim Crowley popíjel s kamarády v přírodě u táboráku, znenadání před ně spadlo malé ptáče, jenž bylo na první pohled podvyživené a jen nešťastně pípalo.

Muže ihned napadlo, že ptáčkovi musí pomoct. Jelikož ale měli v krvi alkohol, nemohli ho nikam odvést. Tim přišel s nápadem zavolat ptáčkovi uber. Ostatní to nejprve považovali za vtip, pak si ovšem řekli, že to nakonec přeci jenom není špatný nápad a jízdu zaplatí.

Když se první řidič dozvěděl, jakého pasažéra poveze, rozhodl se jízdu zrušit. U druhé řidičky však měli naštěstí ptačí zachránci štěstí. Christy Guinn tedy ptáče odvezla do zhruba hodinu cesty vzdálené záchranné stanice v Ogdenu, kde mu byla poskytnuta pomoc.

„Většina opilých mužů by se rozhodla ptáče pro legraci předhodit kočkám nebo hodit do koše. Když už si myslíte, že vás nic nedokáže překvapit, vždycky se najde někdo, kdo vám ukáže, že se mýlíte,“ řekla Christy na adresu mužů, kteří ji svým činem dojali. Něco takového se totiž vážně nestává moc často.

 

Zdroj: Facebook

Články, které by tě mohly zajímat