Právě vysíláme

Panenka posedlá démonem? Elsa z LEDOVÉHO KRÁLOVSTVÍ prý terorizuje celou rodinu!

19. ledna 2020 9:10
Panenka posedlá démonem? Elsa z LEDOVÉHO KRÁLOVSTVÍ prý terorizuje celou rodinu!

Věříte v démony a v to, že se tajemné síly mohou vtělit do obyčejného předmětu? Pokud ano, jistě byste doma nechtěli panenku Elsu z filmu Ledové království, kterou vlastní rodina ve Spojených státech a tvrdí, že panenka je posedlá démonem.

V roce 2013 dostala dcera Američanky Emily MadniaVánocům panenku princezny Elsy. Jak ale žena tvrdí, tuhle panenku asi musel posednout démon, protože funguje, i když v ní nejsou baterie, mluví cizími jazyky, a i když jí prý navíc někdo vyhodí, záhadně se vždy vrátí domů.

“Matt ji před několika týdny vyhodil a pak jsme ji našli znova na lavičce. Dobře… celkem nás to zarazilo, tak jsme ji strčili do pytle na odpadky a ten jsme pak strčili do dalšího pytle na odpadky plného jiného smetí, dali jsme to do popelnice, zaházeli dalším odpadem, vyvezli před dům a další den všechno odvezli popeláři,” napsala Emily na Facebook a její příspěvek se stal virálním. Lidé totiž začali ženu ihned podezírat, že si vše vymyslela, nebo se jedná jen o vtípek jejího manžela.

“Bohužel to tak není. Buď je ta panenka prokletá, nebo nějaký šílený psychopat vyhrabal panenku z odpadků (které už byly odvezeny) a několikrát se nám vloupal na pozemek a do domu. Hlasuju pro kletbu,” uvedla žena, která se prý panenku zdráhá spálit, aby z ní případně nevypustila zlé duchy. 

 

Zdroj: Vice.com, BoredPanda

Články, které by tě mohly zajímat