Právě vysíláme

Pořadatelé Českého slavíka 21 zřejmě měli kliku. Co chtěl Řezník udělat, kdyby nedostal 100 tisíc?

25. listopadu 2021 9:10
Pořadatelé Českého slavíka 21 zřejmě měli kliku. Co chtěl Řezník udělat, kdyby nedostal 100 tisíc?

Anketa Český slavík 21 je bezesporu spojena se dvěma osobami – miliardářem Karlem Janečkem a rapperem Řezníkem. Druhý jmenovaný se pak postaral o pořádný poprask, když před publikem vyhlásil celou českou hudební scénu.

Rapper Řezník sice vyhrál první místo v kategorii Hip Hop a Rap, ovšem vyzvednutí slavíka spíš využil ke své malé „pomstě“. Jelikož mu totiž soutěž v roce 2013 upřela hlavní výhru v kategorii Hvězda internetu a rapper tehdy nedostal 100 tisíc korun, rozhodl se vyzvat své fanoušky k tomu, aby mu letošní anketě posílali hojně hlasy a on si mohl přijít vyřídit s pořadateli soutěže staré účty.

Tak se ostatně i stalo a Řezník sice opravdu dostal oněch 100 tisíc korun, ovšem ještě předtím stihl od srdce říct, co si myslí o celé české hudební scéně i samotné soutěži. „Česká pop-music je už desítky let na úplném dnu, nedá se to vůbec poslouchat,“ řekl a dodal, že se mu z ní chce fyzicky zvracet.

Řezník byl hned po proslovu Karla Janečka po galavečeru tématem číslo jedna a média rappera dál žádají o vyjádření. Pro server Expres.cz pak uvedl, že dle jeho názoru pořadatelé ankety dopředu věděli, že peníze mu budou muset odevzdat přímo na pódiu. „Předpokládám, že pořadatel o tom tedy dopředu věděl a připravil se na to. Asi měli strach, co bych vyváděl, kdybych ty peníze nedostal. A upřímně, dobře udělali. Měl jsem v případě odmítnutí v plánu vytasit penis a začít vydatně močit na moderátory a do prvních řad,“ řekl Řezník a uvedl, že v obálce byla opravdu hotovost. Celá záležitost je už pro něj ovšem uzavřená: „Za mě je to úspěšně splněná mise a jsem spokojen. Užil jsem si zábavu, ale teď už je zase čas navrátit se do práce, k přípravám nového alba a stříhání filmu Párty Hárder.“

Články, které by tě mohly zajímat