Právě vysíláme

Přežila v sibiřské divočině a získala přezdívku Mauglí! Nyní vyhrála desetiletá dívenka soutěž krásy

10. ledna 2020 13:10
Přežila v sibiřské divočině a získala přezdívku Mauglí! Nyní vyhrála desetiletá dívenka soutěž krásy

Některé děti za sebou mají i ve svém mladém věku neuvěřitelný životní příběh. Příkladem může být desetiletá Ruska Karina Chikitova, jenž si v pouhých čtyřech letech zažila hotové peklo. Její budoucnost je nyní ovšem docela růžová!

V pouhých čtyřech letech se Karina, jenž je vietnamského původu, ztratila v sibiřské divočině a strávila tam celkem dvanáct dní. V divoké přírodě plné medvědů a vlků se živila pouze bobulemi, ochraňoval ji její pes, kříženec Naida, jenž ji ve studených nocích zahříval.

Vyčerpanou a vyhladovělou dívenku našli až po dvanácti dnech. Karina se vrátila ke svým rodičům a díky své šílené zkušenosti si vysloužila přezdívku Mauglí. Z traumatického zážitku se pak několik lez vzpamatovávala a dnes je opět veselou desetiletou holčičkou. Díky jejímu půvabu dokonce vyhrála dětskou soutěž krásy a stala se Miss Yakutia. Jejím velkým snem je stát se baletkou, a protože má opravdu talent, je dost možné, že se tancem bude jednoho dne opravdu živit. Kromě toho, že navštěvuje baletní školu, má totiž naplánovaný i výlet do Moskvy a setkání s těmi nejlepšími baletními umělci.

 

Zdroj: Serbia Times

Články, které by tě mohly zajímat