Právě vysíláme

Přítel popálené TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÉ promluvil! Kdy se blogerka vrátí domů? Bude mít po nehodě trvalé následky?

9. listopadu 2018 13:10
Přítel popálené TÝNUŠ TŘEŠNIČKOVÉ promluvil! Kdy se blogerka vrátí domů? Bude mít po nehodě trvalé následky?

O nešťastné nehodě, která zasáhla Týnuš Třešničkovou na dovolené v Turecku, slyšelo celé Česko. Kauza popálené YouTuberky ale pořád nemá konce, jelikož Týnuš se stále nachází v nemocnici v Istanbulu a o svém zdravotním stavu se za celý měsíc vyjádřila pouze jednou. Nyní však konečně promluvil blogerčin přítel, podnikatel Viktor Hájíček. Jak se jeho přítelkyni vede a kdy se vrátí zpět domů?

Když si Týnuš a její partner vyrazili na večeři do luxusní restaurace, jistě netušili, že romantický večer se promění v horor. Během ohnivé show se stala nehoda a obrovské plameny vzplály po celém baru a silně popálily nejen českou blogerku s přítelem, ale ještě další dva turisty.

Týnuš byla ihned převezena do soukromé istanbulské nemocnice, kde se nyní už měsíc léčí. Její partner Viktor se nachází v Česku a nyní médiím prozradil, jak celá nehoda vlastně proběhla.

Stalo se to hrozně rychle!

„Stalo se to ve chvíli, kdy jsme se přesouvali k našemu stolu. Událo se to tak rychle, že jsme si ani pořádně nestačili uvědomit, co se děje. Musím přiznat, že se mi o tom mluví velice těžce a nerad na to vzpomínám, protože nepříjemné okamžiky se člověk v sobě snaží potlačit. V zásadě si pamatuju až příjezd ambulance a odvoz do nemocnice. Všechno to proběhlo hrozně rychle…“ řekl movitý podnikatel pro Blesk.cz a zároveň se rozpovídal i o tom, kdy slavná blogerka a milovnice módy přijede domů.

Podle ViktoraTýnuš nebude v nemocnici příliš dlouho. Její návrat by se měl konat už za pár týdnů a o Vánocích by měla být blogerka již se svou rodinou. Její léčbu prý navíc platí majitel restaurace a zatím se neví, zda se YouTuberka dočká i nějakého dalšího odškodnění.

Jak probíhá léčba?

Všechny zajisté zajímá, jak je na tom Týnuš po zdravotní stránce a zda bude mít po rozsáhlých popáleninách trvalé následky. I na tyto otázky se Viktor Hájíček nebál odpovědět. Týnuš se prý daří velmi dobře, všechny stopy po ohni na jejím těle se dobře hojí a půvabná blogerka se tak nemusí bát, že by na své kráse něco ztratila. „Vše by se jí mělo zahojit ze 100 %. Žádné trvalejší následky by mít neměla, “ řekl Viktor a pro Extra.cz rovněž upozornil na to, že jeho přítelkyně neprodělala žádnou operaci a léčení probíhá pomocí aplikace speciálních krémů.

Jak nehoda v turecké restauraci vypadala? Na to se podívejte ve videu!

 

Restaurace, kde se platí followery

Články, které by tě mohly zajímat