Právě vysíláme

Rammstein přichází kvůli sexuálnímu obvinění frontmana o kšeft. Kokain už si fanoušci od kapely nekoupí

6. června 2023 14:33
Rammstein přichází kvůli sexuálnímu obvinění frontmana o kšeft. Kokain už si fanoušci od kapely nekoupí

Aféra frontmana kapely Rammstein kazí i byznys. Známá síť drogérií se rozhodla přestat prodávat parfémy skupiny. 

Till Lindemann, zpěvák a frontman oblíbené kapely, byl obviněn ze sexuálního zneužití. Dopustit se ho měl po koncertu ve Vilniusu v Litvě, kam kapela zamířila 22. května v rámci svého turné. Z činu ho obvinila čtyřiadvacetiletá Irka, která jako důkaz sdílela fotografie svého těla s modřinami. Zpěvák nařčení odmítá. Po obvinění se ovšem ozvalo několik dalších žen, které promluvily o tom, jaké praktiky ve skupině panovaly proto, aby měl Till na koncertech vždy k dispozici dostatek mladých dívek. 

Ačkoliv vyšetřování není u konce, už teď se kapela připravila o peníze. Síť drogérií Rossmann se totiž rozhodla stáhnout z prodeje parfémy, které uvedla na trh právě kapela.

Vůně pod názvem Kokain a Sex Pussy se už do obchodů nevrátí. „Pečivě sledujeme vývoj kauzy, která nás přiměla přerušit prodej parfému pod značkou Rammstein. Podnikli jsme všechny kroky k tomu, abychom současně zastavili reklamu na produkty,“ řekla mluvčí sítě drogérií pro německý deník Bild. Jelikož je ovšem případ stále v řešení, není vyloučeno, že se parfémy do obchodů vrátí v případě, že by byla dokázána zpěvákova nevina. 

Články, které by tě mohly zajímat