Právě vysíláme

S memes o novém ministru zdravotnictví se roztrhl pytel: Prymulator, Prymumuland nebo Prymulex

23. září 2020 14:10
S memes o novém ministru zdravotnictví se roztrhl pytel: Prymulator, Prymumuland nebo Prymulex

Roman Prymula byl uveden na post ministra zdravotnictví, poté co Adam Vojtěch rezignoval. Česká lidská tvořivost nenechala na sebe dlouho čekat a vtipálci začali plnit internet pikantními kolážemi.

Událost podobného formátu vždy probudí ve spoustě Čechů nejpikantnější lidskou tvořivost, se kterou se chtějí podělit i s ostatními na sociálních médiích. Výsledkem jsou zahlcené sociální sítě plné vtipných koláží neboli memes. Podívejte se na ty nejpikantnější.

Čeští vtipálci se očividně bojí přísných opatření, které by mohl český epidemiolog zavést. Ty se právě v obrázkových vtipech promítají  nejčastěji. Autoři přetváří nového ministra zdravotnictví do podoby Prymumulandu, ve kterém vládne plukovník Prymula, který uzavře Česko a nepustí Čechy za hranice několik let.

 

 

Plukovník Roman Prymula jako legendární Igor Hnízdo z kultovního filmu Obecná škola.

 

Nový ministr zdravotnictví utahuje šrouby. Restaurace a bary budou muset kvůli šíření koronaviru zavírat ve 22:00. Ve čtvrtek stát omezí i sportovní akce, maximální počet sedících diváků by měl být omezen asi na 2000. Podle Prymuly je pravděpodobné omezení počtu účastníků venkovních i vnitřních akcí. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

 

 

Zdroj: Instagram, Twitter, Facebook

Články, které by tě mohly zajímat