Právě vysíláme

SHANNEN DOHERTY si zahraje v nové verzi seriálu BEVERLY HILLS 90210! Chce prý uctít památku LUKA PERRYHO

31. července 2019 9:10
SHANNEN DOHERTY si zahraje v nové verzi seriálu BEVERLY HILLS 90210! Chce prý uctít památku LUKA PERRYHO

Herečka Shannen Doherty si zahraje v nové verzi seriálu Beverly Hills 90210! Američanka uvedla, že v jejím rozhodnutím hrála klíčovou roli smrt Luka Perryho. Doherty prý po této tragické události cítila, že zesnulému herci musí vzdát hold.

Hvězda původního seriálu se vrací

Shannen Doherty po svém úvodním váhání nakonec kývla na nabídku si znovu zahrát ikonickou roli Brendy Walsh v seriálu Beverly Hills 90210. Americká herečka si nejprve nebyla jistá, zda se na nové edici populárního seriálu podílí. Poté ovšem přišla náhlá smrt Luka Perryho a tato tragická událost byla pro Doherty zlomovou.

Shannen Doherty a Luke Perry si spolu zahráli v seriálu Beverly Hills 90210 i v populárním seriálu Riverdale. V tomto příspěvku na Instagramu posílá Doherty dojemný vzkaz svému bývalému hereckému kolegovi.

Talentovaná herečka, která s Perrym měla velmi blízký kamarádský vztah, se následně ozvala filmařům, že si v nové verzi seriálu Beverly Hills 90210 nakonec chce zahrát. Doherty v rozhovoru pro server Entertainment Tonight uvedla, že tímto rozhodnutím chce ctít památku zesnulého kamaráda.

Nová řada seriálu Beverly Hills 90210 vychází už v srpnu.

Zdroj: BBC, Instagram, ČSFD, Entertainment Tonight

Články, které by tě mohly zajímat