Právě vysíláme

Soutěž MISS USA představí svoji první bisexuální účastnici v historii!

26. ledna 2020 14:10
Soutěž MISS USA představí svoji první bisexuální účastnici v historii!

Soutěž krásy Miss USA letos boří stereotypy! Poprvé v historii se totiž této prestižní události zúčastní bisexuální modelka. O koho jde?

Průlomový moment

Modelka Rachel Slawson to v životě rozhodně neměla lehké. Nádherná dívka se ve svých 19 letech pokusila o sebevraždu a před několika dny také přiznala, že trpí bipolární poruchou. Pětkrát neúspěšně usilovala o titul Miss Utah, než ji porota konečně letos vybrala.

Cesta na vrchol byla sice klikatá, ale Rachel Slawson je optimistka. Modelka otevřeně sdílí příspěvky o své sexuální orientaci i o bipolární poruše na sociálních sítích, aby svoje fanoušky nadále o těchto tématech vzdělávala. Pětadvacetiletá Američanka chce do začátku soutěže Miss USA rovněž navštívit řadu skol v Utahu a vést otevřené diskuze o duševním zdraví i o sexualitě.

Datum prestižní americké modelingové soutěže pro letošní rok zatím stanoveno není. Většinou se soutěž ale koná v květnu. Rachel Slawson držíme palce a doufáme, že může inspirovat i další modelky z komunity LGBT k podobným výkonům!

Zdroj: CNN, Instagram, Miss USA

Články, které by tě mohly zajímat