Právě vysíláme

Spraví si VÉMOLA chuť? TERMINÁTOR se možná utká se slavným boxerem!

25. května 2020 15:10
Spraví si VÉMOLA chuť? TERMINÁTOR se možná utká se slavným boxerem!

Nejen fanoušci bojových sportů se evidentně mají na co těšit, na podporu záchranného integrovaného systému se totiž chystá velká exhibice, kterou pořádá bývalý mistr světa v boxu Lukáš Konečný.

Na velkou podívanou se mohou těšit nejenom příznivci bojových sportů, ale také všichni hudební fandové. Bývalý mistr světa v boxu Lukáš Konečný totiž chystá boxerské akce s koncerty kapel.

„Akci chceme věnovat lidem ze záchranného integrovaného systému,“ řekl v rozhovoru pro web iSport.cz bývalý úspěšný boxer. Sestava pánů, kteří by se potkali v ringu, navíc vypadá opravdu zajímavě. Osloven byl například Marpo nebo Rytmus (ten se však nakonec údajně nezúčastní).

Sám Konečný si do ringu rozhodně nevybral slabého protivníka – chce se mezi provazy potkat se zápasníkem MMA Karlosem „Terminátorem“ Vémolou. To zní jako opravdu zajímavý zápas, ne?

Sám Vémola je hodně soutěživý, takže by zápas samotný rozhodně nepodcenil. Zápasník teď navíc vyhledává každou příležitost, aby odčinil prohru v „zápase století“ se slovenským sympaťákem Attilou Véghem. Tak uvidíme, jak to dopadne.

Zdroj: iSport.cz 

Články, které by tě mohly zajímat