Právě vysíláme

Sympaťák BOHOUŠ chce být ještě lepší moderátor než LEOŠ MAREŠ. Se svým idolem se setkal osobně!

17. prosince 2019 12:10
Sympaťák BOHOUŠ chce být ještě lepší moderátor než LEOŠ MAREŠ. Se svým idolem se setkal osobně!

Leoš Mareš pomohl splnit jeden předvánoční sen! Setkal se totiž se svým obdivovatelem a velkým sympaťákem Bohoušem, který trpí mozkovou obrnou a je upoután na invalidní vozík. Jak setkání Leoše a Bohouše vypadalo?

Třináctiletý Bohouš je usměvavý a sympatický mladík, jenž má jeden obrovský životní cíl – stát se ještě lepším moderátorem než je Leoš Mareš! A protože pro každého začínajícího moderátora je důležité setkat se se svým vzorem, i Bohouš moc toužil potom, potkat Leoše osobně. A jeho přání bylo díky projektu Cesta za snem splněno!

Bohouše si všiml na Facebooku laskavý muž, kterého velmi rozčílil komentář o tom, že se Bohouš rozhodně lepším moderátorem jak Leoš Mareš stát nemůže. Rozhodl se proto napsat přímo Leošovi na Instagram a po jeho kladné odpovědi se zkontaktoval i s týmem projektu Cesta za snem. Plán, jak Bohouše překvapit, se tedy začal rýsovat.

Nic netušící mladík se další den objevil se svou rodinou na natáčení nové řady SuperStar, kde právě Leoš usedá jako jeden z porotců. Se svým idolem se poté uviděl v zákulisí a bylo to opravdu krásné setkání. Bohouš se totiž nejenže projevil jako neskutečně milý kluk, ale i jako nadaný moderátor, jenž – jak sám Leoš poznamenal – umí skvěle formulovat otázky.

Bohouš je velký fanoušek Evropy 2, a proto jeho otázky směřovali i na naše rádio. Jako posluchače Ranní show ho pochopitelně zajímalo, jak se Leoš dostal do rádia, a jak se mu podařilo dát do kupy s Patrikem Hezuckým. Padly i otázky ohledně Leošových kožichů, fotbalu a Leoš svému mladému kolegovi poradil, jak správně vést zajímavý rozhovor.

Podívejte se ve videu na to, jak setkání Leoše s Bohoušem vypadalo:

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat