Právě vysíláme

Tohle je seriálový Artur Štaidl. Hereckému nováčkovi je teprve 13 let

9. listopadu 2023 14:56
Tohle je seriálový Artur Štaidl. Hereckému nováčkovi je teprve 13 let

TV Nova uvede třetí řadu seriálu Iveta, které ukáže asi nejtragičtější část života Ivety Bartošové. Nyní televize představila herce, který se zhostil role Artura Štaidla.

Televize zatím představila dvě série, ve kterých ukazuje začátky slavné zpěvačky a její mladý život. Třetí řada pak bude pojednávat o jejím tragickém osudu. Svou roli v Ivetině příběhu pak má bezpochyby i její syn Artur, kterého si zahraje teprve třináctiletý mladík jménem Karel Šimek.

Pro školáka se bude jednat o první hereckou zkušenost. Na inzerát o výběrovém řízení narazil na Facebooku. Karel byl následně pozván na kamerové zkoušky, po kterých se ale delší dobu nikdo neozýval. „Měl za to, že vybrali někoho jiného. Pak nám zavolali s tím, že postupuju dál. Byl jsem hodně nervózní, ale pak jsem zjistil, že natáčení asi nebude zas tak zlé a Mike Samir je hrozně fajn. Myslím, že mě vybrali díky tomu, že jsme si s Arturem hodně podobní. A podle lidí kolem natáčení umím i hrát,“ řekl pro TN.cz s tím, že by se v budoucnu rád stal hercem. Rovněž pokukuje i po povolání veterináře.

(Profimedia)

Tvůrci se v třetí sérii zaměří na soudní spor Ladislava Štaidla a Ivety Bartošové, který se týkal opatrovnictví syna Artura. Rovněž se zaměří i na změny i pády, které slavnou zpěvačku před koncem života zastihly. V seriálu se objeví i role jejího manžela Josefa Rychtáře.

Články, které by tě mohly zajímat