Právě vysíláme

TOP 10 nejlepších KEMPŮ v ČESKÉ REPUBLICE! Tato místa musíte navštívit

17. července 2018 15:08
TOP 10 nejlepších KEMPŮ v ČESKÉ REPUBLICE! Tato místa musíte navštívit

Jaké kempy se minulý rok umístily nejlíp v hodnocení návštěvníků? Mrkněte, kde se nespálíte – tedy, kde se dobře najíte, pobavíte i ubytujete. Pokud máte rádi kempy, tyto se rozhodně vyplatí navštívit.

#10 Rodinný kemp U Kukačků

Nachází se na levém břehu Lipenské přehrady v překrásné krajině šumavských lesů 30 km od okresního města Český Krumlov. Je určen milovníkům vodních sportů, plavání, rybolovu, cykloturistiky, pěší turistiky a také všem příznivcům historických a přírodních zajímavostí.

 

#9 Camp Dolce

Areál Dolce je umístěný uprostřed poklidné přírody, na úpatí hor Krkonoš, 4 km od města Trutnova. Poklidná rekreace je zajištěna v jarních a podzimních měsících, v létě pak areál ožívá díky atrakcím a prázdninovému týdennímu programu. Nedílnou součást kempu tvoří rekreační nádrž s travnatou pláží a tobogánem, rybník pro sportovní rybolov, stylová restaurace, kiosky s rychlým občerstvením, dětská hřiště, mini ZOO, minigolf a kurty na tenis a volejbal.

 

#8 Kanak – kemp Branná

Kemp Branná leží v jižních Čechách na pravém břehu Vltavy, na půli cesty mezi Vyšším Brodem a Českým Krumlovem, na říčním km 298. Poloha kempu je výhodná nejen pro vodáky, kteří zde mohou nocovat při sjíždění Vltavy, ale i pro všechny ostatní turisty, kteří přijedou autem, na kole, na koni nebo přijdou pěšky.

 

#7 Koupaliště a kemp Pecka

Několikrát oceněný kemp se nachází severně od města Pecka v Královéhradeckém kraji. Nabízí ubytování v domě s 6 apartmány, v luxusních srubech s vlastním sociálním zařízením, čtyřlůžkových chatičkách, ve vlastních stanech a karavanech. Součástí areálu je rozmanité sportovní zázemí pro spoustu sportů a nechybí ani bazén s brouzdalištěm pro nejmenší návštěvníky.

 

#6 Kemp Keramika

Kemp Keramika najdete přímo na břehu Hracholuské přehrady, asi 15 km západně od Plzně. Díky rozloze 30 000 m2 disponuje velkou ubytovací kapacitou i dostatkem volného prostranství. Kemp je vhodný pro milovníky dovolené u vody, vodních sportů, rybáře, houbaře, či zkrátka všechny, kteří vyhledávají nové zážitky. Všude v okolí je krásná příroda a je zde spousta možností k vycházkám nebo výletům.

 

Chcete vidět, jaké kempy se umístily na špičce žebříčku? Mrkněte do galerie!

 

Zdroj: www.dokempu.cz

10 tipů, kam vyrazit letos na vodu

Články, které by tě mohly zajímat