Právě vysíláme

TÝNUŠ TREŠNIČKOVÁ zveřejnila fotografie těsně před tragédií a poděkovala za nové followery

12. listopadu 2018 13:10
TÝNUŠ TREŠNIČKOVÁ zveřejnila fotografie těsně před tragédií a poděkovala za nové followery

Oblíbená YouTuberka Týnuš Třešničková vyrazila s přítelem do Istanbulu, kde navštívili vyhlášenou restauraci. Jenže místo gurmánského zážitku prožili naprosté peklo. Kuchař během show nezvládl manipulaci s ohněm a popálil zákazníky na baru, mezi kterými byla i česká influencerka, kterou plameny zasáhly na 35% těla.

Nyní Týnuš zveřejnila snímky, které s přítelem pořídila těsně před tragédií a poděkovala novým i stávajícím fanouškům za podporu. Díky nešťastné události jí přibylo 40 tisíc nových followerů, od kterých krásné brunetce chodí stovky milých zpráv.

Poslední fotky, které jsme s přítelem fotili jen pár hodin před tím vším. Neskutečné, jak se život do pár vteřin může změnit. Já jsem ale pozitivní člověk a vždy se na všem snažím zaměřit na to kladné. Třeba že je vás tu díky tomu asi o 40 tisíc navíc, takže welcome. S dnešním algoritmem Instagramu bych to sbírala pěkně dlouho. Ale co je nejhlavnější, člověk si urovná priority a začne si vážit věcí, které dosud byly samozřejmostí. Od prvního dne se nejvíc těším na svou postel. A až se probudím vedle svého dokonalého přítele, který mi je tou největší oporou. Jo a taky až konečně budu moct být víc aktivní tady, už mi všichni chybíte. Tak mi držte palce, ať je to co nejdříve,“ vyjádřila se k snímkům na Instagramu.

 

 

Zdroj: Instagram

Sportovci, kteří nechali lidskost daleko za sebou

Články, které by tě mohly zajímat